fbpx
Mireille Lewis

Frågor & Svar från Västergården

FANTASTISKA FRÅGOR

& Svar

Hur gör man en bra växtbelysning själv?

Hej Sara och tack för din fråga!

Jag har skapar en växtbelysning av lysrörsarmatur, lysrör (T5), en sladd, stårltråd och krok för provisorisk upphängning.

Här kan du se hur jag gjorde;  Se en video om hur man gör här

Bästa hälsningar
Mireille

Finns det någon man kan arbeta tillsammans med när det gäller Permakultur?

Hej Erika

Absolut! Visst finns det många att arbeta ihop med. Jag sitter själv i föreningen Permakultur i Sveriges styrelse och arbetar aktivt med permakultur. Jag är regionsansvarig för Södermanland så bor du här kan vi hitta på kul saker tillsammans och de som bor på andra orter / andra regioner i Sverige kan hitta sina regionskontakter från föreningen här; Regionskontakter

Bästa hälsningar
Mireille

Mireille Lewis

Certifierad Permakulturdesigner svarar på frågor.

I mitt liv är nästan allt en del permakultur på ett eller annat sätt. Det är livsglittret som förgyller vägen mot målet. Och i mitt liv är alla drömmar mål med deadlines.